SELÇUK MTAL "DİLİMİZİN ZENGİNLİKLERİ" PROJESİNDE ATASÖZLERİ VE DEYİMLER PANO ÇALIŞMA ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Selçuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Atasözleri ve Deyimler Pano hazırlama etkinliği gerçekleştirdi. Deyim ve atasözleri, bir dilin kültürel zenginliğini yansıtan önemli unsurlardır. Bu çalışmada amaç Görsel anlamı pekiştirmek için her bir deyim veya atasözünü temsil eden illüstrasyonlar veya çizimler yoluyla atasözlerini sergilemekti. Bu çalışma ile, öğrenenlerin zihinsel resimleme yapmalarına yardımcı olmasını amaçladık. Bu tasarımla, öğrenenlere dilin geleneksel bilgeliğini ve kültürel derinliğini keşfetme fırsatı sunarak dilin zenginliğini vurgulamak istedik. Görsel ve interaktif bir panoyla öğrenmeyi destekleyerek öğrencilere etkili bir öğrenme deneyimi yaşattık. Atasözleri panomuzun hazırlanmasında emeği geçen başta Müdür Yardımcımız olmak üzere edebiyat öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

07-03-202407-03-202407-03-2024

Yayın: 07.03.2024 - Güncelleme: 09.03.2024 17:39 - Görüntülenme: 122