Eyl

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı açılış törenimizi okulumuzun bahçesinde öğretmen, öğrenciler ve velileriminizin katılımı ile gerçekleştirdik. Törende okul müdürümüz Nilgün SÖNMEZ geçtiğimiz eğitim-öğretim yılının kısa bir değerlendirmesin yaparak yeni eğitim-öğretim yılına dair iyi dileklerini iletti. Okul müdürümüz Nilgün SÖNMEZ mesleki eğitimin önemli noktalarına dikkat çekti ve tüm öğretmen ve öğrencilerimize bilgi ve beceri kazanımları yönünden zengin bir yıl geçirme temennisinde bulundu. Törende okulumuz emekli Matematik öğretmeni Ömer KAMBER yaptığı konuşmada öğrencilerimize eğitim öğretim hayatında başarılı olmanın sırlarını dikkat çekici bir anlatım tarzı ile sundu. Okul Müdür baş yardımcısı Muzaffer DELİ okulumuzun genel kuralları hakkında bilgilendirme yaptı. Selçuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Ailesi olarak tüm öğretmen ve öğrencilerimizin yeni eğitim öğretim yılının sağlıklı ve mutlu geçmesini diler ve yapılan çalışmalarda emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

Selçuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi yönetici ve öğretmenleri okul kültütünün geliştirilmesi ve emekli Gıda Teknolojisi alan öğretmeni Seyhan YAMAN için okul bahçesinde düzenlemiş oldukları kahvaltı programında bir araya geldiler. Yoğun duygu ve bilgi paylaşımlarının yaşandığı kahvaltı programı çok keyifli geçti. Emeği geçen tüm yönetici, öğretmen ve personellerimize teşekkür ederiz.

Ağu

Daha önce Bakırköy Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürlüğü görevini yürüten Sn.Nilgün SÖNMEZ Selçuk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü olarak okulumuzdaki görevine başladı.

Haz

2020-2021 Eğitim ve Öğretim döneminde okulumuz uygulama anaokulu öğretmeni Esra Yiğitalp'in kurucusu olduğu, eTwinning   "Bıcı bıcı eller kaçsın virüsler " ve Nature Detectives  projelerimizden İstanbul İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Levent Yazıcı'nın da katıldığı  törende 2 ulusal kalite etiketi aldık.